Nuttige informatie over ons en over Gent

We helpen je graag met toeristische info over de stad Gent en omgeving, en in onze bibliotheek en salon vind je alle mogelijke informatie om je bezoek aan Gent zo interessant mogelijk te maken. Koffie, thee en ‘n honesty bar, alsook ‘n wasmachine, droogkast en strijkfaciliteiten worden voorzien in onze gemeenschappelijke leefruimtes. Het gebouw liet niet toe een lift te voorzien maar we helpen U graag met uw bagage. Jammer genoeg kunnen we geen huisdieren toelaten, en roken wordt niet toegestaan – niet op de kamers, en ook niet in de gemeenschappelijke ruimtes.

Naast heel wat ontspanningsmogelijkheden maakt de Coupure deel uit van het “Linkeroever” kwartier met heel wat trendy mode-, gastronomische en lifestyle winkels. Ook kozen recent verschillende gerenommeerde chefs de buurt uit om er hun (sterren)restaurant te openen.

Nabij Fred & Breakfast vind je vlotte aansluitingen op het autosnelwegennet. Openbaar vervoer is beschikbaar op 25m van onze voordeur (tram 4,21,22) via Halte Theresianenstraat of 125m via Halte Rozemarijnbrug. Meer informatie vind je op www.nmbs.be of www.delijn.be.

Cateringmogelijkheden voor lunch op aanvraag en wij adviseren u graag het juiste adresje voor uw diner. 

What Do I Wear In Bed? Why, Chanel No. 5, Of Course.” – Marilyn Monroe