Welkom in Gent. Welkom thuis.

fredGelegen aan de Coupure 645 in Gent, op wandelafstand van de kuip van Gent, is Fred&Breakfast B&B Ghent sinds 2006 de ideale uitvalsbasis om de historische en culturele bezienswaardigheden van de stad te ontdekken.

Voor de sportievelingen biedt de site van de Watersportbaan een oase aan sport – en ontspanningsmogelijkheden. Met het beschermde stadsgezicht ‘de Coupure’ ofte ‘de zeedijk van Gent’ als directe buur en met het mooi uitzicht op het water wandelt u in enkele minuutjes naar de St. Baafskathedraal of het Gravensteen. Fred&Breakfast B&B Ghent ligt daarmee mooi gesitueerd tussen het historisch centrum en het treinstation Gent Sint-Pieters. Fred&Breakfast B&B Ghent beschikt over vier moderne, comfortabele kamers met uitzicht op het kabbelend water van de Coupure. Een interieurarchitect richtte recentelijk 4 originele kamers in over de 2 huizen aan de typische Gentse Coupure. Fred&Breakfast B&B Ghent is lid van de Gilde der Gentse Gastenkamers en is door Toerisme Vlaanderen vergund in de categorie “comfort”, en is de ideale uitvalsbasis voor uitstap naar Brugge, Antwerpen en/of Brussel.

Oh Lovers! Be Careful In Those Dangerous First Days! Once You’ve Brought Breakfast In Bed You’ll Have  ToBring It Forever, Unless You Want To Be Accused Of Lovelessness And Betrayal.” – Milan Kundera, The Book Of Laughter And Forgetting